Mira, escolta, toca i aprèn

Aquesta activitat està enfocada a tots aquells qui vulguin conèixer i desenvolupar una visió diferent del món de l’art. Aprendre un idioma estranger alhora que s’aprèn nou vocabulari, nous coneixements i diferents “tècniques” dins l’àmbit artístic. Diferents eines que els faran ser creatius e innovadors des de petits per acabar desenvolupant una intel·ligència abstracta.

plasticaAdquiriran noves habilitats, competències i aptituds que els permetran estimular la ment de manera alternativa a l’educació estàndard. Una de les millors maneres que tenim d’ensenyar és a través de l’art.

Si entenem el que veiem serem capaços de dibuixar-ho, de reproduirho. La capacitat d’anàlisis a través d’una mirada que entén els colors, els volums, les formes.

L’activitat s’enfocarà de tal manera que tots començarem a descobrir elements des de zero.

Per als més petits s’articularà a través d’una història dels quals ells en seran els protagonistes. (3-5anys). En aquest planeta es parlarà una nova llengua desconeguda per a ells.

A cada sessió es descobriran materials, eines i objectes/coses noves. Serem un grup d’expedició que descobrirà un nou planeta.

 

HORARIS DE LES CLASSES (17.15h-18.30h)

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
P3  Classe
P4 Classe
P5 Classe
[Totes les notícies]