Sant Jordi

Amb aquesta diada es promou una visió de l’Escola com un organisme coordinat, on les diferents etapes interactuen.

Lliurament de premis literaris Carme Serrallonga i Ricard Albert
La setmana de Sant Jordi es lliuren els premis literaris.

Per aquesta ocasió s’engalana la biblioteca i una representació dels alumnes que han fet de jurat presideixen l’acte i lliuren els premis. Durant la cerimònia de lliurament, es llegeixen en veu alta el textos guanyadors i es lliura un llibre als seus autors. Els alumnes de 1r d’ESO maqueten tots els textos per fer la publicació digital.

Fira d’intercanvi de llibres
El dia de Sant Jordi podem gaudir de la fira d’intercanvi de llibres de segona mà. Aquesta activitat, emmarcada entre les altres tradicionalment portades a terme en aquestes dates, té com a principals objectius els d’incentivar les experiències lectores en el si de l’escola, fomentar el consum responsable i, allunyant el llibre de la seva vessant més comercial, mostrar-lo com una eina que acosta les persones i potencia la participació i col·laboració entre tots els membres de la nostra comunitat escolar.

Amb aquesta finalitat, els alumnes de 2n d’ESO juntament amb els docents organitzadors, recullen per les diferents aules els llibres que porten els alumnes per a la fira. Aquests llibres són classificats per edats i el dia de Sant Jordi es munten unes paradetes al pati de l’escola.

Accions poètiques
Els alumnes de 3r i 6è de primària preparen per aquest dia un recull de poesies que regalaran a tota l’escola (alumnes des de P-3 fins a batxillerat), inclosos el personal d’administració i serveis.

Representació de l’obra de “Sant Jordi” a càrrec dels alumnes de 5è de primària
Els alumnes de 5è de primària preparen la representació de la llegenda de Sant Jordi i la representen per a diferents grups d’infantil i primària.
En una darrera sessió ho fan per als pares.

[Totes les notícies]