Menjador escolar

D’acord amb l’ideari del centre, l’Escola Isabel de Villena vetlla perquè el seu alumnat s’impliqui en diverses tasques que s’han de dur a terme pel bon funcionament de la vida escolar.

Durant els migdies, l’acció educativa pren un caire més lúdic i social però no menys important. És per aquest motiu que s’ha apostat sempre per donar la màxima qualitat en aquesta franja horària. Per això, el mateix equip de docents es fa càrrec de l’alumnat en els espais de patis, tallers, biblioteca i menjador.

El menjador és un gran espai comú on interaccionen nois i noies d’edats diferents. La dinàmica és àgil i funciona amb diferents torns, segons les necessitats i activitats diverses de cada grup-classe. Els objectius que ens proposem són variats i diversos, relacionats amb l’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris, higiènics, posturals i socials.

Des de fa anys, una de les activitat que els nostres alumnes duen a terme és el “servei de menjador”. La realitzen alumnes des de 2n curs de Primària fins a 2n d’ESO, i consisteix en ajudar el professorat en totes les tasques de servir menjar quan els companys i companyes volen repetir, omplir gerres d’aigua, repartir tovallons, escombrar…

[Totes les notícies]