Robòtica

EL CLUB LEARNICK

És un club per a joves de totes les edats (de 1r de primària fins a 2n de Batxillerat) on estimula-ran la seva passió per la tecnologia a través de la robòtica i la programació. Aquesta activitat ex-traescolar sorgeix de la necessitat de més enginyers i graus tecnològics per part de la societat. El Ministeri d’Educació està enregistrant les dades més baixes d’estudiants amb vocacions tecnològiques creant un buit laboral de les feines més reconegudes i ben pagades arreu del món.
A Learnick volem trencar amb aquestes dades. Intentem fer veure als joves que la tecnologia és un món apassionant on poder desenvolupar la seva creativitat i curiositat.


QUI SOM?

L’equip Learnick està integrat per titulats i estudiants d’enginyeria, psicologia, pedagogia i magisteri, formant un equip multidisciplinari. Compartim interessos comuns i ganes de treballar.

QUÈ FEM

A robòtica, en els primers nivells de primària, aprendran a construir mecanismes simples i en-tendre mitjançant petits robots com funciona la robòtica, incrementant any rere any els seus coneixements mitjançant Lego WeDo, Lego Mindstorm i la placa Arduino, podent arribar a fer robots rastrejadors, robots de sumo, braços robòtics, rovers, etc.

A programació aprendran els diferents llenguatges de la programació que existeixen, preparant-los sobretot en Java (llenguatge orientat a objecte) on mitjançant algorismes, fórmules matemà-tiques i física faran els seus propis programes, videojocs i aplicacions mòbil.

Els més petits s’iniciaran mitjançant programes i interfícies adequades a ells que els ensenyaran com es programa mitjançant blocs i instruccions senzilles.

Els grups estan dirigits per instructors experts en la matèria que s’encarregaran de proporcionar els coneixements necessaris i de guiar el jove en aquest llarg camí.

HORARIS DE LES CLASSES(17.00h-18.30h)

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
P4 i P5 Classe (17h-18h)
1r i 2n Classe (17h-18h)
3r i 4t  Classe
5è i 6è  Classe
ESO  Classe

Dossier informatiu activitat de robòtica

[Totes les notícies]