Anglès

Els estudis més recents mostren que com més aviat comença un nen a aprendre un idioma estranger, abans assoleix un nivell adient. La nostra experiència ho confirma.

Els nens no són conscients que estan aprenent anglès, juguen, salten, ballen i canten. La intenció és fer que l’anglès sigui la llengua vehicular de l’aula. Depenent de cada nen, el procés d’immersió en la llengua anglesa és diferent. Hi ha nens que no l’empren mai, però que en canvi, segueixen les instruccions correctament; això vol dir que el van interioritzant i que ja l’utilitzaran quan ho necessitaran. D’altres, que mimetitzen molt ràpid i que gosen emprar-lo des del primer dia. Tots els processos són bons, sempre i quan el nen se senti feliç i còmode. La intenció és desinhibir-lo, motivar-lo a veure la necessitat d’utilitzar una llengua que no és la materna però que li servirà, i molt, en el futur.

A més, les nostres classes d’un màxim de 12 alumnes garanteixen que els nens rebin l’atenció individual que necessiten. Tot això, juntament amb l’experiència i el nostre personal totalment qualificat, garanteix l’alt nivell de professionalitat dels nostres programes.

Els nostres cursos per als petits aprenents d’anglès ofereixen al vostre fill/filla un ambient agradable i divertit on es dóna una especial importància a l’expressió i la comprensió de l’anglès.

OBJECTIUS

Promoure una actitud positiva envers l’idioma, mitjançant classes divertides, en les quals el/la professor/ a fa un ús pedagògic de cançons, contes, vídeos, teatre i jocs. Ensenyar als nens una base de vocabulari en anglès, els fonaments de l’idioma, que aprenen juntament amb una correcta pronunciació gràcies al professor nadiu. Que els nens desenvolupin ràpidament la comprensió receptiva de l’anglès parlat, per mitjà del seu professor. Mantenim els pares informats del progrés dels seus fills i de la conducta d’aquests, mitjançant un informe escrit trimestral sobre tots els aspectes de tots els objectius tractats a cada curs.

HORARIS DE CLASSE (17.15h-18.30h)

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
P4 i P5 Classe Classe
Primària Classe  Classe Classe Classe
Batxillerat  Classe (2h)