Psicoxarxa

Benvinguts a Psicologia a la xarxa, consultes online

L’equip de Psicologia de l’Escola es complau a presentar aquesta nova iniciativa per tal de fer-vos més accessible un espai de consultes al voltant de la criança i l’educació dels fills.En alguns moments de la vida i l’evolució dels fills, els pares poden sentir la necessitat de consultar alguns dubtes sobre el seu desenvolupament emocional i/o cognitiu. Poder-ho compartir amb professionals de la Psicologia pot ser, per a les famílies, de gran ajuda.

Per què consultes online?
Tot i que prioritzem les entrevistes presencials, aquesta nova modalitat online pot facilitar l’accés a les famílies per diverses raons.Hem constatat darrerament la demanda, per part de les famílies, d’entrevistes de caràcter més preventiu, puntuals o bé de consultes més breus.El desplaçament a l’escola pot suposar de vegades una dificultat que amb aquesta possibilitat queda atesa.També pot ser una nova manera d’iniciar un contacte amb l’equip de Psicologia de l’Escola, del qual es poden derivar, si s’escau, altres contactes més personals i presencials.

A qui va adreçat
Aquest espai és obert als pares i mares dels nostres alumnes des de P3 fins a 2n Batxillerat.També és obert als nostres alumnes adolescents d’ESO i Batxillerat.

Com connectar-hi
Qui vulgui fer una consulta, haurà d’ enviar un correu a l’adreça d’aquest nou servei psicoxarxa@villena.cat. Les consultes poden ser anònimes o amb identificació. Rebreu la resposta a la mateixa adreça des d’on s’ha fet la consulta i el nostre compromís és que la pugueu rebre en un termini màxim d’una setmana. Per tal de facilitar-vos l’accés i fer més àgil tot aquest procés, hem distribuït les possibles consultes en diferents apartats.

[Totes les notícies]