Pla arquitectònic desenvolupat per renovar l’Escola en els pròxims anys

Un projecte que pivotarà al voltant d’un concepte:
Educar tan bé com sempre, en un nou entorn.
Un nou entorn que farà del Villena un centre més accessible i integrat al nou barri, que progressivament ens va rodejant. El projecte aposta per portar la natura dins de l’Escola, honorant la nostra tradició d’integració amb l’espai verd al peu de Collserola.
Apostarem per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, mantenint la nostra identitat. Una aposta que es reflectirà especialment en el nou espai de benvinguda, dominat per la vegetació, i que estarà obert a la comunitat educativa, però també al barri.
La llum i els nous espais interiors, que atrauran l’entorn natural exterior, culminaran un projecte fet per Aquidos Arquitectes i en què ha participat tota la comunitat educativa.