Adopcions

[metaslider id=34576]L’ adopció és una forma diferent de fer família que ens constitueix, com en les famílies biològiques, en pares dels nostres fills. Per poder estar a prop com a pares i ajudar-los a créixer, hem de tenir present que els fills adoptats tenen les mateixes necessitats que els fills biològics, però també altres d’específiques. Aquestes vénen determinades per la seva història prèvia, el procés d’adaptació i vinculació que han de fer a la nova família, elaboració dels seus orígens i adopció, com integrar la diferència ètnica, etc.

“Hem de portar el fill a l’escola aviat o podem esperar més temps?”; “Per què ara actua com si fos més petit, li hem de permetre o ens pren el pèl?”; “No li agrada ser diferent, voldria ser com nosaltres”; “Diu que ell/a ha nascut de la meva panxa, com li ho expliquem?”; “És adolescent i el cos li està canviant, ens diu que no sap a qui s’assembla, què li diem?”…

Qui vulgui fer una consulta, haurà d’ enviar un correu a l’adreça d’aquest nou servei psicoxarxa@villena.cat. Les consultes poden ser anònimes o amb identificació. Rebreu la resposta a la mateixa adreça des d’on s’ha fet la consulta i el nostre compromís és que la pugueu rebre en un termini màxim d’una setmana.

[Totes les notícies]