Adolescència

L’ adolescència dels fills és una etapa que desconcerta els pares. Sembla que ens hagin canviat el fill que coneixíem! Què li està passant? Els pares sabem que és una etapa difícil: passar d’una identitat infantil a una adulta és un procés complex per als nois i noies, i sovint podem necessitar comentar i compartir les nostres inquietuds al voltant de qüestions que ens preocupen:

“De vegades està irritable, no se li pot dir res”; “Tolera poc el que li diem o fem, està molt crític amb nosaltres”; “ Vol fer la seva sempre i quan ell vol, ens discuteix les normes que li marquem com a pares”; “Sempre ajagut al sofà i dormint, és un manta!”; “Fa més cas als amics que a nosaltres”; “Hem de flexibilitzar algunes normes però… i si després ens pren el pèl i fa el que vol?”; “Pactar sempre funciona, és el més convenient?”; “ Si ens mantenim amb les nostres normes ens diu que som els pitjors pares”; “Els altres deixen fer el que volen als seus fills!”; “No sap què vol estudiar, no li interessa res, com el podem ajudar?”…

Qui vulgui fer una consulta, haurà d’ enviar un correu a l’adreça d’aquest nou servei psicoxarxa@villena.cat. Les consultes poden ser anònimes o amb identificació. Rebreu la resposta a la mateixa adreça des d’on s’ha fet la consulta i el nostre compromís és que la pugueu rebre en un termini màxim d’una setmana. Per tal de facilitar-vos l’accés i fer més àgil tot aquest procés, hem distribuït les possibles consultes en diferents apartats.

[Totes les notícies]